Вівторок, 16.04.2024, 14:28
Вітаю Вас Гость | RSS

Златоустівська ЗОШ

Златоустівська ЗОШ
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Життя школи

Головна » 2013 » Травень » 22 » Учні Златоустівської школи запрошують дорослих односельців на навчання до школи.
16:55
Учні Златоустівської школи запрошують дорослих односельців на навчання до школи.

Учні Златоустівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ст. Волноваського району Донецької області зайнялися агітацією дорослих односельчан на курси комп 'ютерної грамотності. 28 лютого 2013 агітбригада школи відвідала господарства сіл Малинівка, Голубицьке, Веселе.


28 лютого 2013 старшокласники і педагоги Златоустівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ст. виступили перед жителями трьох сіл своєї сільської ради з агітаційною програмою «Інформаційний лікбез». Основними пунктами агітації стали польові бригади №4,6, 7.


У такий спосіб школярі вирішили оголосити про початок набору на безкоштовні комп'ютерні курси для дорослих. Навчання заплановано провести на базі школи в літні місяці. Волноваським відділом освіти підтримана ініціатива школи і дано дозвіл на їх проведення. Робота ведеться школою та ініціативною групою «Разом за майбутнє» з метою розвитку інформаційно-технологічного профілю школи.


Більше півсотні глядачів дізналися про досвід роботи школи в інформаційно-технологічному напрямі від її директора Олени Барабаш. Керівник курсів Тетяна Гапонова презентувала програму майбутніх курсів і кращі роботи учнів у Microsoft Publisher, Microsoft PowerPoint. Яскравим моментом зустрічі став виступ від учнів 10 класу на тему інформаційних технологій.


У ході агітаційних виступів командою школи було проведено опитування. У запропонованих питаннях анкет мешканці селищ визначили свій рівень роботи на комп'ютері та бажання його підвищити, висловили думку про зручний час і строки проведення курсів.


«Хоч у свої 50-70 років багато дорослих просто бояться підходити до комп'ютера, проте наша пропозиція відвідувати курси комп'ютерної грамотності їх зацікавила. Наприклад, молоді мами дізнавалися чи можна приходити на заняття зі своїми маленькими дітьми, дорослі, віком як наші батьки, і пенсіонери запитували, чи зможемо ми їх навчити користуватися інтернетом для спілкування з родичами. Багато жителів сіл Веселе та Голубицьке відразу написали заяви на курси і подякували нам за виступ », - поділилася результатами поїздок учениця Даша Шведова.


Окремим подарунком жінкам-односельцям напередодні Міжнародного жіночого дня став музичний вітальний виступ від учнів 5 класу.


Діяльність відбувається в рамках проекту Східноукраїнського центру громадських ініціатив с «Разом до збереження та розвитку освітніх послуг» за фінансової підтримки програми «Громадянське суспільство та належне врядування» Міжнародного Фонду «Відродження».

Переглядів: 434 | Додав: Zlatoustovka | Рейтинг: 5.2/12
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Форма входу
Пошук
Поділитися
Місце знаходження

Copyright MyCorp © 2024