Четвер, 25.04.2024, 17:39
Вітаю Вас Гость | RSS

Златоустівська ЗОШ

Златоустівська ЗОШ
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Життя школи

Головна » 2014 » Листопад » 17 » «Осінь чарівниця»
19:25
«Осінь чарівниця»

У Златоустівській загальноосвітній школі 24 жовтня 2014р. пройшло свято «Осінь чарівниця», в якому приймали участь учні початкової ланки – 65ч. Свято проходило у дружній, теплій атмосфері. До учнів завітала чарівниця осінь з осінніми місяцями, які розповіли цікаві відомості про себе . Осінь приготувала дітям загадки, які вони залюбки розгадували.  Діти порадували Осінь своїми віршами, піснями ,які приготували їй у подарунок. З великим задоволенням приймали участь у ігровій конкурсній програмі. У кожному конкурсі були свої переможці, у грі « Збери гриби на суп» перемогла команда третього класу, учні 2 класу проявили спритність, увагу і перемогли у грі « З якого дерева листочок», а наймолодші учасники свята – першокласники довели всім, що вони є найкращими знавцями приказок та прикмет про осінь.

13 листопада 2014, пройшла концертно- ігрова програма  під назвою «Що таке осінь?», в ній приймали участь  учні 5-7 класів -54ч.

   Кожна команда підготувала представлення, стіннівку,композицію з природнього матеріалу «Фантазії Осені» . Школярі взяли участь у інтелектуальній вікторині «Склади прислів’я»,усі учні з легкість виконали завдання; пісенний віночок «Осіння мелодія», переможцями у цьому конкурсі були учні сьомого класу; капітани команд змагалися між собою у турнірі «Що,Де,Коли?» питання були різного характеру але на осінню тематику, переможцями були всі команди.

   Не минули і глядачів та вболівальників, для них був конкурс прикмет, учні активно приймали участь ,називали прикмети тим самим заробляли додаткові бали своїм товаришам.

А от з домашнім завданням всі конкурсанті упорались на дванадцять! Учні шостого класу показали свої артистичні здібності у інсценізації казки  «Журавель та чапля», не абияку акторську майстерність продемонстрували учні з команди сьомого класу, до нашої уваги була представлена сценка «Овочевий салат», а показ мод «П’єр Карден і Ко….» від учасників п’ятого класу, приголомшила усіх присутніх на святі.

   Хочеться відмітити класних керівників, а саме Шведову А.М.-7клас, Колесник В.М. – 5клас, Шеретько В.Д - 6клас, з підготовку допомогу та підтримку своїх учнів до свята.

   Журі оцінювали команди за такими критеріями як кмітливість,акторську майстерність,інтелектуальні здібності.

  

 Стіннівки та вироби з природнього матеріалу оцінювали за межами конкурсу, учасники отримали однакові бали.

   Підвівши підсумок концертно -  грової програми журі присвоїла класам такі місця: І місце отримала команда сьомого класу, ІІ місце отримала команда п’ятого класу, ІІІ місце отримала команда шостого класу.

   Усі учасники ,глядачі та вболівальники були задоволені свято закінчилось чаюванням.

Переглядів: 823 | Додав: Zlatoustovka | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Форма входу
Пошук
Поділитися
Місце знаходження

Copyright MyCorp © 2024