Вівторок, 23.04.2024, 10:08
Вітаю Вас Гость | RSS

Златоустівська ЗОШ

Златоустівська ЗОШ
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Життя школи

Головна » 2014 » Січень » 12 » Віртуальна виставка - презентація
21:14
Віртуальна виставка - презентація

ВІРТУАЛЬНА ВИСТАВКА-ПРЕЗЕНТАЦІЯ

«Сучасні заклади освіти Донеччини-2014»

Методична мапа закладу

Кожна людина, яка народилася на Златоустівській землі відвідує загальноосвітню школу. І не суттєво, залишається ця людина в селі чи від’їжджає далеко, яскравими незабутніми враженнями є чудесні шкільні роки. Школа у Златоустівці, за спогадами старожилів, з’явилась у 1909 році минулого століття. Спочатку це була 4 – річна церковно – приходська школа. Потім при радянській владі навчання тривало 7 років. Відразу ж після звільнення Златоустівки у вересні 1943 року, заняття у школі відновилися в повну силу. У 50- роки Златоустівська школа була одна на весь округ з десятирічним навчанням. 

1 вересня 1969 року запам’яталося багатьом златоустівцям. Це був довгоочікуваний день відкриття нової будівлі школи. За одинадцять років керування Солоса Бориса Яковича школа стала взірцем шкільної освіти і навчання.

30 років очолював Златоустівську школу Кононенко Микола Семенович.

З серпня 2009 року директором Златоустівської загальноосвітньої школи стала заступник директора з ВР Барабаш Олена Анатоліївна. Під її керівництвом навчається 146 учень і працює 24 педагогів.


Проблема над якою працює педагогічний колектив:

 Впровадження педагогічних інновацій та новітніх технологій у навчання для створення оптимальних умов отримання учнями якісної освіти нового рівня.



Основні напрямки роботи педагогічного колективу школи 

1 Створити оптимальні умови отримання учнями якісної освіти за рахунок впровадження педагогічних інновацій у діяльність педагогів.

2.Підвищити якість навчання учнів з предметів, підготовки до ЗНО.

3.Створення умов для збереження контингенту учнів школи.

4.Виховувати в учнівської молоді патріотичних почуттів, усвідомлення своєї етничної єдності, утвердження національної гідності.

5. Ефективне впровадження  в практику роботи школи програми  з адаптації «Спадкоємність» між початковою та середньою ланками.

6.Систематизувати роботу з батьками та громадськістю села у виконанні Закону про всеобуч та укріплення матеріальної бази школи.

8. Активізація роботи міжшкільного факультативу з інформаційно-технологічного профілю.

9. Спрямувати діяльність бібліотеки на популяризацію книжок, формування світогляду школярів, реальну допомогу кожному в задоволенні особистих читацьких інтересів, потреб, запитів.


Переглядів: 584 | Додав: Zlatoustovka | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Форма входу
Пошук
Поділитися
Місце знаходження

Copyright MyCorp © 2024