Середа, 24.04.2024, 04:01
Вітаю Вас Гость | RSS

Златоустівська ЗОШ

Златоустівська ЗОШ
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Життя школи

Головна » 2014 » Березень » 26 » Відзначення 200-річчя з Дня народження Т.Г.Шевченка
19:31
Відзначення 200-річчя з Дня народження Т.Г.Шевченка

Згідно наказу по школі № 25  від 17 січня 2014 року «Про відзначення 200-річчя з Дня народження Т.Г.Шевченка»  з 11 по 14 березня відбувся Шевченківський тиждень . Було розроблено та затверджено план заходів, оформлено динамічний стенд.

 

 

Тиждень відкрився урочистою  лінійкою. Бібліотекар школи Гапонова Т.І. підготувала виставку книжок.

Протягом тижня для учнів 1-4 класів класоводами  Артеменко О. М., Грубіян І.П., Котешко С.І., Любичевою Г.О.були  проведені класні години «Ми чуємо тебе, Тарасе, крізь століття!», «Його думка, його пісня, не вмре, не загине…», «Шевченковими шляхами», «Вінок кобзареві» 

12 березня Будановим Кирилом, учнем 10класу, було взято участь у районному інтелектуальному конкурсі «Кращий знавець  життєвого і творчого шляху Тараса Шевченка»

13 березня  було проведено літературну гру «Чи знаєш ти творчість Т.Шевченка» для учнів 5-6 класів та брейн-ринг «Шевченкіана» для 7-8 класів.

          14 березня серед учнів школи відбувся конкурс презентацій «Світова велич Шевченка».  Переможцем стала робота учениці 10 класу Харуненко О.

на тему «Т.Шевченко. Щоденник. 1957-1958рр»

Шкільна команда учнів 9-10 класів зареєструвалася для участі в інтернет-змаганнях «Знай Шевченка!»

Тиждень закінчився літературно- музичною композицією «Ми схиляємо перед тобою коліна!» Святково прикрашена світлиця рушниками, скатертиною. На столі предмети побуту: українські горщики, посуд.

З екрану проектору йдуть кадри не просто про спогади з дитинства, а й про міркування дорослої людини, що прожила надто важке життя. Натхненно, виразно учні читали «Кобзаря», в якому розкривали яскраві картинки життя людини, що стала лідером нації, її пророком.

 

Дуже проникливо дівчата 6 класу виконували композицію «Садок вишневий коло хати»

 

Українські костюми, заплетені коси створювали атмосферу того часу.  З композицією «Дівичії ночі» виступила учениця 11 класу Лямцева Олена»

 

Переглядів: 353 | Додав: Zlatoustovka | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Форма входу
Пошук
Поділитися
Місце знаходження

Copyright MyCorp © 2024