П`ятниця, 26.04.2024, 00:50
Вітаю Вас Гость | RSS

Златоустівська ЗОШ

Златоустівська ЗОШ
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Життя школи

Головна » 2013 » Червень » 19 » «Інформаційний лікбез»
19:39
«Інформаційний лікбез»

З 27.05.2013р. до 07.06.2013р. в Златоустівській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів працювала літня школа «Інформаційний лікбез». У іі роботі приймали участь досвідченні вчителі : Гапонова Тетяна Іванівна; Лєсконог Олена Вікторівна; Шведова Алла Михайлівна та учні 10 класу, які за цей період навчили жителів Златоустівської сільської ради працювати на комп’ютері.

Літня школа працювала в 4 зміни:   І. 8.00 – 10.00   ІІ. 10.30 – 12.30  ІІІ.14.00 – 16.00    ІV. 16.30 – 18.30.

За період роботи літньої школи було навчено 20 чоловік. Із них 10 чол. – с. Златоустівка;  6 чол. – с. Веселе;  3 чол. – с. Голубицьке; 1 чол. – с. Затишне.

         На першому тижні учасники комп'ютерних курсів познайомилися з архітектурою і конфігурацією комп'ютера. На перших двох заняттях вивчили основні складові комп'ютера та принцип роботи з ПК та машинописом. Ознайомилися з клавіатурою, правилами оформлення документу, навчилися друкувати зв’язний текст.  Наступним етапом вивчення був текстовий процесор Microsoft Office Word. Навчалися налаштуванню параметрів сторінок, оформленню та вставки таблиць, роботі з зображеннями в текстовому редакторі, та друку документа.

 

Другий тиждень розпочався з вивчення Microsoft Office Excel – основні принципи роботи з формулами, діаграмами та підрахуванням підсумків. Заключним етапом було вивчення основ роботи в мережі Internet. Робота з завантаженням та налагоджуванням інтерфейс, відкриття та перегляд  web- сторінок, використання панелі інструментів, та адресного рядка.  Навчалися роботі з електронною поштою, отримання та відправлення повідомлень, передача файлів. Учасники навчилися користуватися пошуком Yandex та Google, навчилися збереженню знайденої інформації, та висловили подяку учням та вчителям, які їх навчали.

  

Особлива подяка була від учасників комп’ютерних курсів Наваліхіної Олени Андріївни; Некрасової Надії; Сливинської Валентини Іванівни; Єрмак Ірини Петрівни; Мудрої Тамари Олексіївни; Цветкової Августи Іванівни.       

Школярі получили гарний досвід роботи з людьми старшого покоління. Розвивали свої комунікативні здібності у спілкуванні з дорослими.

  



Переглядів: 425 | Додав: Zlatoustovka | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Форма входу
Пошук
Поділитися
Місце знаходження

Copyright MyCorp © 2024